Anders Nystedt

Om läraren Anders Nystedt

Anders är pedagog. Det har han varit i grundskolans värld i trettio år och undervisat elever i matte och kemi. Musiken har alltid funnits hos Anders och för några år sedan bytte han klassrummet i skolan mot att helhjärtat använda sin pedagogiska förmåga till att lära både yngre och äldre, kvinnliga och manliga, elever att spela saxofon och klarinett.

Själv spelar Anders gärna ihop med andra musiker, bland annat på Stampen i Gamla Stan i Stockholm. Att spela i grupp är också något som Anders erbjuder sina elever,  så oavsett nivå kan man vara med och spela tillsammans med andra där Anders kompar på bas eller gitarr. Läs mera om att spela i orkester här.

 

Att coacha och lyfta fram varje elevs bästa är en förmåga som Anders besitter. Det använder han i sångcoaching för elever som sjunger blues och som vill utvekla sin röst och teknik och hitta sin stil. Läs mera om sångcoaching här.

Hört från elever

Anders är verkligen en bra pedagog. Jag trodde inte att det skulle gå så fort att lära sig spela./ Bjarne Andersen, saxofonelev.

 

Jag har alltid gillat att sjunga och efter en termin hos Anders så har jag lärt mig en massa teknik också som jag använder när jag sjunger. /Cilla Hedenlund

Åh, det var så kul idag! /Sören Carlsson i orkestergänget.

 

Det är urhäftigt att spela i en orkester. Det har alltid varit en dröm./ Peter, Laura, Silo, Andreas i orkestergänget.